Welcome to v1olet Blog


All photos, unless I mention and credit the source, are my personal photo stocks. If you like my photos and would like to use them, please ask by writing your comment.

Sunday, November 17, 2013

Film : J-Dorama - Boss 1

  • Title: BOSS
  • Format: Renzoku
  • Genre: Detective
  • Broadcast network: Fuji TV
  • Episodes: 11
  • Viewership rating: 17.0 (Kanto)
  • Broadcast period: 2009-Apr-16 to 2009-Jun-25
  • Theme songs:
Synopsis :
This series revolves around a group of peculiar detectives in a new division created to fight against an increase in atrocious crimes. Osawa Eriko is a beautiful career woman who has just returned from training in the U.S. and is appointed as the "boss" of this division. But despite her intelligence and capabilities, she can never understand a man's heart, so she remains unable to find a husband. In fact, her assignment in the U.S. was really a demotion after she ruined her career track over a man. So why was she chosen as the boss of the new division? Even though the detectives are talented, they all have some kind of issue or flaw, and they are considered to be the "problem children" of the police force. In the end, the division's true purpose is just to isolate these problematic detectives.


Cast :

 Awards
Source : Dramawiki - BOSS

v1olet's comment :
punya download-an dorama ini sudah lama banget, mau nonton selalu gak kesampaian.  Sampai suatu hari belum lama ini, nonton episode 1 dan 2 di Red, jadi penasaran dong ... lanjut terus deh ... Ceritanya semua tentang kasus pembunuhan ... sekali lagi kasus pembunuhan.  Seru ... iya seru bagi yg suka cerita detektif.  Romance ?  Maaf ya ... kering, gak ada romance sama sekali.  Walaupun kasusnya serius tentang pembunuhan yg unik-unik dan tidak terpikir oleh kita cara menyingkapkan pelakunya, tapi di sana-sini ada bumbu humornya. Iyalah ... ya ... sebab team special ini terdiri dari orang-orang yg rada aneh sih ...  Recommended deh ... dijamin seru.  Oya ceritanya bisa ditonton terpisah, sebab biasanya kasus selesai dalam tiap episode, kecuali ada satu kasus yg selesai dalam 2 episode.

Cast : OK banget.  Pokoknya dorama yg ada Amami Yuki dan Yutaka Takenouchi jangan sekali-kali dilewatkan. Wajib nonton.  Yg lain juga bagus-bagus.

Rating : 8/10


Serial ini ada season 2 yg tidak kalah menarik.  Review coming soon, saya nonton dulu ya ....

rgds,
Lucy

2 comments:

Yunita victoria lolong said...

Download dimana ya ??

v1olet said...

kalau sekarang bisa streaming aja, misalnya di dramafire atau di dramacool