Welcome to v1olet Blog


All photos, unless I mention and credit the source, are my personal photo stocks. If you like my photos and would like to use them, please ask by writing your comment.

Tuesday, July 26, 2011

Korean Drama : Best Love a.k.a The Greatest Love


  • Title: 최고의 사랑 / Choegoui Sarang
  • Also known as: Best Love, The Greatest Love
  • Previously known as: 애정의 발견 / The Discovery of Affection
  • Genre: Romance, comedy
  • Episodes: 16
  • Broadcast network: MBC
  • Broadcast period: 2011-May-04 to 2011-Jun-23 
Cast :

Synopsis :
Ae Jung was once the most popular member of girl band The National Treasure Girls. However 10 years ago the band broke up and she received most of the blame. Despite her warm personality her career has suffered ever since and she now spends her time fighting for air time on variety shows. Dokko Jin is a top movie star at the height of his career. The two meet and become involved in each other's careers. Yoon Pil Joo is a doctor of oriental medicine who has no interest in the entertainment industry but agrees to make a dating show. Dokko Jin helps get Ae Jung a role on a new reality show called Couple Making. Pil Joo is the bachelor being set up on Couple Making. Both men fall for Ae Jung both off and on the screen.


Source :
The Greatest Love

My comment :
Apakah film terlucu thn 2011?  Best Love.  Ding Dong ....!
Menurut saya Best Love adalah romance comedy paling OK di season ini.

Biasanya kalau nonton Korean Drama maunya aktor dan aktrisnya harus yg ganteng dan cantik.  Di serial ini, Cha Seung Won dan Gong Hyo Jin tidak masuk kriteria itu, tapi suka banget nontonnya.  CSW cocok sekali membawakan peran Dok Go Jin, aktor nyeleneh yg super top, dan GHJ pas banget jadi aktris yg redup dan jadi sasaran gosip yg hina dina, padahal dia baik hati dan periang loh.  Ada aktor cilik yg oke juga tuh ... si Ding Dong.

Ceritanya lucu dan unik. Humornya segar. Kok kepikir ya buat kelucuan seperti itu.  Dijamin bisa tertawa terpingkal-pingkal, sampai gak bisa napas, bahkan teman saya sampai harus mem-pause sejenak supaya bisa tertawa puas dan tak ketinggalan cerita.  Kadang-kadang, saya sampai geli nontonnya ... Karakter tokohnya juga tidak bikin sebal, semuanya tegas dan tidak plintat-plintut. Enak nontonnya.  Di film ini kita bisa melihat karakter fans dan antifans di Korea, hebat banget pengaruhnya atas reputasi idola mereka.  Pantas saja banyak celebrity yg bunuh diri gara-gara depresi krn karirnya nyungsep dilanda gossip keji, tapi banyak juga celebrity yg melejit dalam waktu singkat. Semua karena fans dan antifans.


Pesan moral dari saya : demen sih demen, ngefans sih ngefans, tapi gak usah ekstrim deh .... enjoy aja.

Ending : happy banget .... puas nontonnya
Rating : 10/10
Highly recommended!
Ding Dong ....

rgds,
Lucy

1 comment:

Mr Lonely said...

walking here with a smile.. have a nice day ~ =D

Regards,
http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..